News.ua


ТОП найвеселіших настільних ігор: що і де купити?

Апрель 28
08:35 2024

Настільні ігри з гумористичними компонентами є прекрасним варіантом для перезавантаження та зближення з учасниками. Веселі настолки карбують яскраві та незабутні емоції та допомагають створити легку невимушену атмосферу вечора або застілля.

Найвеселіші версії настільних ігор

Першість рейтингу веселих та кумедних настолок очолюють ігри, які мають стратегію антагоніста. До переліку таких розваг входять розважалки з роллю лиходія, ігрова механіка якого носить жартівливий відтінок.

  1. «Кольт Експрес» — це весела та розважальна настільна гра з інтерактивним характером.  Родзинкою розваги є реалістичний поїзд з вагонами, по яких розкладено коштовності та мішки з грошима. Метою завдання є пограбування паровоза, де головними героями виступають бандити. Вони будуть між собою битися, друг у друга красти, стріляти та швидко міняти позиції. Захоплюючий сюжет Дикого заходу та цікаві таємничі завдання не тільки піднімають адреналін, а й чудово підкачують прес від сміху.
  2.  «Пекельний трамвай». Для любителів чорного гумору представлено шалено пригодницьку гру «Пекельний трамвай». Головним героєм настолки є машиніст, на долю якого випало складне завдання – обрати кого переїхати. Все б нічого, але присутність горе-порадників значно ускладнює процес. Гра має кумедний підтекст, бо ілюстрації зображені в жартівливому стилі. Призначена для гравців віком від 14 років.
  3. «Володарі підземелля» — це фентезійний тип кумедної пригоди під землею, яка розрахована для гравців від 12 років. Яскраві ілюстрації, цікаві та незвичні завдання, відсутність будь-якої агресії в грі допомагають створити фірмову атмосферу гумору і невимушеності. Особливістю розважалки є нетиповість головних героїв, якими являються темні лорди з супергеройськими премудростями.
  4. «Манчкін» — це найвеселіша настільна гра для гравців з великим рівнем самоіронії. Сюжет настолки має пригодницький характер з жартівливим оформленням. Гравці зустрічаються з безліччю перешкод, під час яких вони перевтілюються з недовоїнів в могутніх персонажів та поповнюють свій арсенал прокльонів для відновлення своєї сили.

Кумедні настільні ігри мають цікаве оформлення та яскравий вигляд, прості правила та безліч кумедних моментів. Такі особливості дозволяють об’єднати людей в одну компанію для гарного проведення часу.

Де купити веселі настільні ігри?

Інтернет-магазин «ТопНастолка» являється провідником у світ настільних ігор. На сторінках сайту представлено новинки та хіти, класичні варіанти та сучасні головоломки. Великий асортимент настолок дозволяє легко підібрати найоптимальніші варіанти для дітей, дорослих та людей з особливими уподобаннями та інтересами.

Джерело: https://topnastolka.com.ua/

 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський подякував медичним сестрам і братам, які під обстрілами рятують життя

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua