News.ua


Синдром Труханового острова: шведські фанати хочуть окупувати Одесу

Август 02
16:44 2018

Фанати шведської Юргордена викупили всі квитки на гостьовий сектор поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти Маріуполя.
У продаж надійшло близько 1000 тікетів, проте бажаючих було набагато більше. Відзначається, що ще близько 500 шведів хотіли б отримати заповітний квиток на гру в Україну.
Керівництво клубу зі Стокгольма звернулася до представників української команди з проханням збільшити квоту для шведських уболівальників.
Виявилося, що на даний момент очікується не більше 14 000 українських фанатів на трибунах одеського стадіону "Чорноморець" (все вміщається 34 000, – прим.), тому Маріуполь готовий піти назустріч супернику і виділити додаткові місця, якщо Юргорден погодить це питання з УЄФА.

Матч-відповідь Ліги Європи Маріуполь — Юргорден розпочнеться о 20:00 сьогодні, 2 серпня.

Нагадаємо, що шведські фанати під час ЄВРО-2012 жили в Києві на Трухановому острові і їм там дуже сподобалося:

Зоря в Лізі Європи зіграє з португальською Брагою

У штаб-квартирі Європейського футбольного союзу (УЄФА), що знаходиться в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

З цієї стадії у турнірі стартує луганська Зоря, яка зіграє з португальською Брагою. Перший матч пройде 9 серпня в Запоріжжі, де луганчани грають свої домашні матчі, матч — відповідь- 16-го в Бразі.

Брагу в 2015-2016 роках очолював нинішній головний тренер донецького Шахтаря Пауло Фонсека.

Також свого потенційного суперника дізнався ще один український клуб — Маріуполь. У разі успішного подолання другого кваліфікаційного раунду, в якому підопічні Олександра Бабича зіграють зі шведським Юргорденом, їх чекає зустріч з переможцем пари Вентспілс (Латвія)/Бордо (Франція).

Бронзовий призер чемпіонату України полтавська Ворскла зіграє відразу на груповому етапі другого за значущістю клубного турніру Європи.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, аргентинський нападник Шахтаря Факундо Феррейра став гравцем Бенфіки.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Китай відправить зонд на зворотний бік Місяця

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua