News.ua


Матч Динамо у Лізі Європи пройде без глядачів

Август 25
20:09 2017

Київське Динамо за підсумками жеребкування Ліги Європи відправилось в групу B, де зіграє зі швейцарським Янг Бойз, сербським Партизаном та албанським Шкендербеу.

Як повідомляє ресурс Sport Arena, матч між Партизаном та Динамо у Сербії відбудеться без глядачів. Справа в тім, що суперник киян страждає через витівки власних вболівальників у матчах проти грецького Олімпіакоса та чорногорської Будучності в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Вболівальники Партизана використовували піротехніку на трибунах та влаштовували бійки з фанатами суперників.

УЄФА покарав клуб з Белграду двома єврокубковими домашніми матчами без глядачів. Саме матч проти Динамо стане другим поєдинком за порожніх трибун.

Нагадаємо, що матч Партизан – Динамо відбудеться 28 вересня. У першому турі Ліги Європи кияни прийматимуть албанський Шкендербеу 14-го вересня.

Раніше портал Знай.Спорт публікував розклад матчів Динамо в груповому етапі Ліги Європи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Словʼянський НПЗ на Кубані припинив роботу після атак дронів СБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua