News.ua


Українська кіношкола (UFS) вручила стипендію на честь пам’яті актора кіношколи Філіпа Віннера, що загинув на передовій, захищаючи Україну

Август 10
22:45 2023

В Українській Кіношколі (UFS)  відбувся Випускний 2023.

Важливою подією випускного стала стипендія на честь пам’яті актора кіношколи Філіпа Віннера, що загинув на передовій, захищаючи Україну від країни- терориста. Українська кіношкола (UFS) нагородила стипендією студентку першого курсу Анастасію Козішкурт, яка збирається продовжити навчання на 2-му акторському курсі.

На захід завітав випускник кіношколи Дмитро Архіпов, що перебуває в лавах ЗСУ.

Також Українська кіношкола (UFS) провела благодійний розіграш. Виграв у розіграші студент продюсерського курсу, Шервін Орман, а суму в 11 700 грн кіношкола перекаже на потреби ЗСУ.

Випускний був організований у витриманій патріотичній стилістиці. Студенти мали змогу переглянути коротке кіно — бекстейдж з навчальних років, пригадати важливі події в кіношколі.

Куратори навчальних програм оператор Сергій Ревуцький, режисер Тарас Ткаченко, звукорежисер Сергій Степанський, продюсер Кирило Горобець, сценарист Ярослав Войцешев, актор і режисер Максим Міхайліченко та засновниця кіношколи Альона Тимошенко відзначили найкращих студентів спеціальними нагородами як на справжньому Оскарі, починаючи від найкращої акторської робити, завершуючи нагородою за найкращий фільм. Та не забули про нагороду 22 театру заснованому в Українській кіношколі (UFS).

Були офіційні промови, подяки та цікавий перформанс у вигляді завдання для кураторів зняти фільм за 20 хвилин, щоб і студенти нарешті мали змогу оцінити роботу своїх викладачів. Викладачі отримали оплески та захоплення залу.

Українська кіношкола (UFS)  продовжує дотримуватись ключової місії — формувати нове покоління професіоналів кіноіндустрії, яке є каталізатором виробництва якісного українського кіно. Вже майже 7 років Українська кіношкола (UFS) працює аби дати можливість новим талантам долучитись до кіноіндустрії.

Українська Кіношкола (UFS) щороку випускає спеціалістів, багато з яких ще під час навчання починають працювати у галузі кіновиробництва.

Цього року 118 кіношників готові до підкорення кіноіндустрії.

Команда кіношколи пишається кожним студентом адже їх наполеглива робота вартує оплесків та всеукраїнського та міжнародного визнання.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Київщині працює ППО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua