News.ua


В ЄС мають знати, що в Україні теж зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають — Зеленська

Август 11
06:41 2022


Європейці мають знати, що в Україні теж зростають ціни на енергоносії, але нас ще й убивають.

Про це заявила перші леді Олена Зеленська в ефірі французького каналу LCI, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Офісу президента.

Відповідаючи на питання, чи боїться вона втоми жителів країн Заходу від війни в Україні й того, що їх лякатиме зростання ціни на газ, дружина Президента наголосила, що українцям немає сенсу боятися цього, адже найстрашніше з ними вже сталося.

«На місці жителів цих країн я б боялася за себе. Забуття війни — це та індульгенція на насилля, на яку розраховує росія. Щойно всі поставлять на перше місце свої ціни на енергоносії або те, що не буде так тепло, як торік, росія досягне своєї мети», — наголосила Зеленська.

Читайте також: Тільки програшем росії на полі бою можна наблизити повернення безпеки для України — Зеленський

Коментуючи слова ведучого про можливість миру з росією, про що все частіше говорять на Заході, вона зазначила: «Таке кажуть люди, які перебувають не в Україні. Пацифістом може бути лише той, чиєму життю не загрожує небезпека».

«Я б хотіла нагадати глядачам у Європі, що в нас так само зростають ціни на енергоресурси. Ми так само не знаємо, як буде з опаленням. У нас частина будинків стоїть без вікон, і обігрів там фізично неможливий. У нас так само ковід. Але на додаток до цього нас убивають. Вони вбивають швидше, ніж ми встигаємо про це розповідати», – зазначила вона.

Читайте також: Президент про обстріли Дніпропетровщини: Потрібно збільшувати військову допомогу Україні

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Збірна України сьогодні зіграє з Нідерландами на ЧС-2024 з хокею

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua