News.ua


В Японії унаслідок ДТП загинули п’ятеро людей

Июнь 18
16:34 2023


П’ятеро людей загинули в неділю в результаті зіткнення автобуса та вантажівки на північному японському острові Хоккайдо.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Kyodo.

Летальна аварія сталася близько 11:55 за місцевим часом на півдні Хоккайдо. Внаслідок зіткнення водії обох транспортних засобів загинули. Близько десятка людей були госпіталізовані.

Автобус із 18 пасажирами вирушив із міста Саппоро вранці у неділю до міста Хакодате, повідомив автобусний оператор Hokuto Kotsu Inc.

За припущеннями правоохоронних органів, це було лобове зіткнення двох транспортних засобів. Передня частина вантажівки була розбита, тоді як в автобусі зона навколо водійського сидіння була сильно пошкоджена.


Читайте також: ДБР розслідує загибель військовослужбовця у ДТП на Київщині

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 16 червня, в провінції Канвон Південної Кореї понад 80 людей постраждали внаслідок зіткнення семи транспортних засобів, включаючи автобуси та вантажівки.

За даними поліції, ланцюгова аварія, в яку потрапили легковик, три вантажівки, а також три автобуси, які везли учнів середньої школи на екскурсію, сталася вдень на автобані у Хончхоні.

Фото: Kyodo

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ілон Маск несподівано відвідав китай і планує зустрітись із чиновниками

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua