News.ua


У Британії відбувся парад коргі до річниці смерті королеви Єлизавети II

Сентябрь 04
01:02 2023


Напередодні першої річниці смерті британської королеви Єлизавети ІІ, поблизу Букінгемського палацу у Лондоні пройшов парад коргі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Mirror.

Усього в заході, який відбувся у неділю, 3 вересня, взяли участь близько двох десятків наряджених коргі.

Коргі були постійними супутниками королеви Єлизавети ІІ ще з її дитинства. Загалом вона мала близько 30 таких собак за все своє життя.

Зазначається, що у Її Величності був принаймні один коргі в будь-який час між 1933 і 2018 роками, коли помер останній член королівської родини коргі, Віллоу.

Агата Кререр-Гілберт, яка організувала недільний захід, заявила, що хотіла б, щоб парад коргі відбувався щороку в пам’ять Єлизавети ІІ.

Як повідомлялося, у Лондоні відбулася церемонія поховання Королеви Великої Британії Єлизавети II, яка померла 8 вересня 2022 року на 97-му році життя.

Фото: Triangle News

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни вдарили вночі по Харкову ракетою С-300 — Терехов

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua