News.ua


На Харківщині через обстріли рф горіли чотири будинки та сім господарчих споруд

Сентябрь 03
22:24 2022


У селі Безруки Дергачівської громади Харківської області через обстріли російською армією виникла пожежа у чотирьох будинках та семи господарчих спорудах.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області повідомляє у Фейсбуці.

У селі Безруки Дергачівської громади з 2 вересня через артилерійські обстріли російської армії сталося 6 пожеж. Остання з таких пожеж виникла о 13:50 3 вересня. Вона охопила відразу 12 приватних маєтків. Зокрема, пожежа охопила, чотири житлових будинки, 7 господарчих споруд, два гаражі, літню кухню, мотоцикл, паркан. Загальна площа горіння склала понад 700 кв.м. Також через обстріли загорілася суха трава на площі понад 1 гектар.

Читайте також: росіяни упродовж доби били по чотирьох районах Харківщини, постраждали цивільні

На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС. Вогнеборцям о 16:30 вдалось локалізувати всі осередки пожеж, проте через повторні удари росіян, рятувальники були змушені тимчасово припинити роботи та повернутися до місць дислокації.

У ДСНС додали, що після закінчення обстрілів роботи поновляться.

Читайте також: На Харківщині війська рф обстріляли агропідприємство

Як повідомляв Укрінформ, від пожеж, спричинених ворожими обстрілами на Харківщині, найбільше минулої доби постраждала Дергачівська громада.

Дергачівська громада, що є прикордонною та межує з Харковом, на третину захоплена військами рф, на частині території тривають важкі бойові дії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Український тенісист Бєлінський виграв турнір ITF у Хорватії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua