News.ua


Мотопробіг на честь захисників Маріуполя стартує у Львові

Май 20
01:11 2023


В Україні 20-21 травня відбудеться мотопробіг, покликаний нагадати суспільству про героїчну оборону Маріуполя, яка завершилася рік тому.

Як передає Укрінформ, про це громадська організація «Жінки зі сталі» повідомляє у Телеграмі.

“20-21 травня 2023 року містами України пройде мотопробіг з метою нагадати суспільству про річницю закінчення героїчної оборони Маріуполя, а також про його мужніх захисників, більшість з яких утримується ворогом в полоні”, — ідеться в повідомленні.

Всеукраїнський мотопробіг пройде маршрутом Львів — Рівне — Звягель — Житомир — Київ. Його організатори та учасники хочуть показати всій Україні, що проблема полонених залишається болючою та глибокою. При цьому йдеться про підтримку не тільки полонених оборонців Маріупольського гарнізону, а й захисників з інших напрямків фронту.

Читайте також: У столиці відбудуться заходи до річниці з дня окупації Маріуполя

Як повідомляв Укрінформ, протягом року Україні вдалося повернути з полону близько 500 захисників “Азовсталі”, ще близько 2000 залишаються в російській неволі.

Фото: EPA-EFE

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Французи стурбовані станом справ в Європі, але все ж пишаються, що вони європейці

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua