News.ua


Суд повернув державі водосховище та землю на Київщині вартістю 8 мільярдів

Май 09
23:57 2024

Київська обласна прокуратура через суд домоглася повернення державі Саливонківського водосховища та земельної ділянки під ним площею 220 га вартістю понад 8 млрд грн.
Про це повідомляє Офіс генпрокурора.
Суд погодився із твердженням прокуратури, що водосховище та земельну ділянку незаконно використовували для рибогосподарської діяльності.
Промисловий вилов та вирощування риби здійснювались у водоймі без отримання правовстановлюючих документів, що заборонено законом, додали в прокуратурі.
«Законом не передбачено можливість використання водних біоресурсів без отримання права на водні об’єкти та земельні ділянки під ними.
З цих підстав прокуратура звернулась до суду з позовом, який Господарський суд Київської області задовольнив в повному обсязі», — йдеться у повідомленні.
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Комітет парламенту Австрії назвав воєнним злочином викрадення Росією українських дітей

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua