News.ua


Українцям пропонують новий електромобіль за 80 000 гривень: на що він здатен

Октябрь 13
11:44 2021

В Україні стартував продаж нового мініатюрного електромобіля. Новинка від ANAIG Quick ANJ3000 отримала запас ходу в 70 кілометрів. Вартість електрокара становить 80 тисяч гривень, повідомляє ua-electro.com.

Електромобіль має незвичний дизайн і невеликі зовнішні габарити. У досить просторому салоні встановлено два сидіння. Вони розташовані в ряд, одне за іншим.

Довжина електрокара 2300мм., Ширина — 1190мм., Висота — 1485мм., Колісна база 1715мм. Вага автомобіля всього 473 кілограми.

Комплектація мінікара передбачає електродвигун потужністю 4-6 к. с. і два акумулятори сумарною місткістю 10,8кВтч. Авто досягає максимальної швидкості в 45 км/год. На повну зарядку потрібно 8 годин від домашньої розетки.

Електрокар оснащений центральним замком, електропідйомниками, аудіосистемою і камерою заднього виду.

Компактні розміри дозволяють електромобілю легко знайти місце для паркування і маневрувати в сучасних міських умовах. Електрокар розрахований на двох дорослих пасажирів і надає комфортні і безпечні умови для поїздки.

У Китаї є версія такого електрокара з батареєю більшої ємності. У неї запас ходу складає 120 км.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті головного сержанта Ярослава Кондратюка (позивний «Тернопіль»)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua