News.ua


Рейтинг найменш надійних авто 2020 року

Декабрь 31
11:16 2020

Організація ADAC дослідила авторинок і назвала найбільш ненадійні моделі машин 2020 року, інформує «АвтоПортал».

Лідером антирейтингу став компактний Smart ForTwo. У автомобіля є істотні проблеми з міцністю і надійністю приводу ГРМ. Автомобілі від 2017 року мають проблеми зі свічками та акумуляторами. Також, як і моделі 2012-2013 років.

Не найкращим чином в 2020 році себе проявив популярний Fiat 500. Найчастіше автомобілісти стикаються з проблемами акумулятора, у машини барахлить трансмісія і система охолодження.

Третю позицію поділили автомобілі Hyundai i20 і Opel Meriva. Обидві автівки страждають від проблем з акумуляторними батареями. У i20 також є значні проблеми з системою запалювання, впевнені в ADAC. У той же час Meriva не може похвалитися якісною роботою системи охолодження і роботою водяної помпи.

Peugeot 308 і Kia Ceed – ще два невдахи 2020-го. Автомобілі поділили між собою четверту позицію. В ADAC заявляють про те, що обидві моделі однаково страждають від несправностей каталізатора, стартера, АКБ, свічок запалювання, датчика зчеплення і мають проблеми з паливним насосом.

Замикає «п’ятірку» антирейтингу кросовер Nissan Qashqai. Йдеться про машини 2010-2017 років виробництва.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Испания выделит Украине рекордный пакет военной помощи

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua