News.ua


Оновлення операційної системи Windows 11 24H2 можливе лише двома способами

Май 27
10:38 2024

Microsoft почала писати перші частини коду ядра Windows мовою програмування Rust минулого року. З оновленням Windows 11 до версії 24H2 перехід цією мовою триває. Rust вважається особливо безпечним.

Перехід з C++ на Rust

Таким чином, ці фундаментальні зміни мають забезпечити велику безпеку у майбутньому. Робота над переходом з C++ на Rust у Windows 11 розпочалася, звичайно, набагато раніше, але практичне тестування змін у рамках програми Windows Insider розпочалося лише у серпні 2023 року.

Тепер Microsoft готова впровадити зміни для всіх користувачів, оскільки роботу над версією Windows 11 24H2 завершено. “Німеччина”, як називають проект, вважається важливою віхою в подальшому розвитку Windows. Комерційні релізи плануються з двома оновленнями Windows 11 2024 (які вже випущені для апаратних партнерів і будуть запущені як оновлення восени), а також Windows Server 2025 і Azure Stack HCI, версія 24H2.

Однак ця фундаментальна зміна не обійшлася без каверзи: Microsoft повинна переконатися, що все працює гладко і користувачі не зіткнуться з труднощами при оновленні. Оскільки в ядрі відбувається безліч змін, зробити це буде не так просто.

Тому Windows вирішила дозволити користувачам переходити з більш старої версії Windows на нову 24H2 тільки двома способами: Так зване оновлення на місці або оновлення на місці, яке може бути виконане як вручну за допомогою Media Creation Tool, так і за допомогою інсталяційного носія на завантажувальному USB -накопичувачі, DVD-диску або безпосередньо на ПК.

Вбудована функція оновлення Windows
Другий варіант – це інтегрована функція оновлення Windows, але при цьому вам доведеться почекати, доки оновлення не буде запропоновано компанією Microsoft.

Попередні оновлення функцій Windows 11 включали так звані пакети розширення, які просто активували нові функції. Це також дозволило скоротити процес оновлення до декількох хвилин, як і у випадку оновлення системи безпеки.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак: Очікуємо дуже гарних новин з Європи наприкінці місяця

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua