News.ua


Google заплутала тестувальників хаотичним випуском бета-версій Android 14 та 15

Май 27
07:40 2024

Видання Android Police розповіло про дивний та хаотичний випуск Google позачергових бета-версій Android 14 та 15.

Минулого тижня відбувся ключовий захід компанії — I/O 2024, на якому було представлено бета-версію Android 15 Beta 2. Але вже в понеділок цього тижня раптово з’явилася Android 15 Beta 2.1. За словами оглядача Android Police Далласа Томаса, вихід цієї версії пов’язаний із помилкою у «функції особистого простору». Але через день представники Google заявили, що помилка все ще зберігається.

На думку інсайдерів, слід очікувати швидкого виходу Android 15 Beta 2.2. І саме це й зазнало тестувальників зненацька: не зрозуміло, в якій черзі тестувати версії, адже Google не скасувала тестування «забагованих» Android 15 Beta 2 і 2.1.

До того ж днями вийшла бета-версія Android 14 QPR3 Beta 2.2, яка має той же номер збірки, що і остання бета Android 15. Однак ця версія буде поширена серед невеликого кола тестувальників, що залишилися в програмі тестування Android 14 QPR3, навіть після запуску бета -версії Android 15. У цій бета-збірці Google пропонує виправлення для версії прошивки, яка незабаром з’явиться в якості Pixel Feature Drop у червні 2024 року.

Источник: ilenta.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

"Армия восстановления" в Украине: сколько платят

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua