News.ua


Чому небезпечно залишати автомобіль в теплому гаражі взимку

Февраль 22
00:17 2021

Зберігання машини в зимовий час в гаражі, як правило, вважається великим плюсом для транспортного засобу. При цьому, не завжди це позначається вкрай позитивно для останнього і загрожує його псуванням через перепад температури, пише Avtosota.

Експерти відзначили, якщо людина щодня користується машиною, залишаючи її в гаражі, то взимку від такої звички варто відмовитися. Справа в різкій зміні температури. Даний перепад лише прискорить виникнення іржі на кузові засобу пересування.

У приміщенні автомобіль, як правило, швидше покривається так званим «потом» і починається процес появи корозії. До того ж є ризик того, що вранці просто не заведеться двигун під капотом.

В цей самий час зберігати машину в гаражі не заборонено, особливо, якщо нею користуються не так часто. Інша справа, якщо водій змушений сідати за кермо кожен день.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Словʼянський НПЗ на Кубані припинив роботу після атак дронів СБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua