News.ua


Автовласники не використовують половину технічних інновацій в сучасних авто

Октябрь 13
16:04 2021

Дослідження компанії JD Power показало, що, в той час як автомобілі отримують все більше технічних нововведень, більшість людей не використовують навіть половину доступних інновацій, пише НВ.

Ймовірно, автовиробники поспішають із впровадженням сучасних технологій і пропонують споживачеві непотрібні системи, вважають експерти.

Індекс технічного досвіду (Tech Experience Index або скорочено TXI) обчислювався в США на основі даних опитування 110 827 власників нових автомобілів 2021 модельного року через 90 днів після покупки. Дослідження проводилося з лютого по липень поточного року.

Наприклад, 61% власників кажуть, що ніколи не використовували автомобільні цифрові технології для покупок через мультимедійну систему, а 51% з них говорять, що вони їм не потрібні. Власники аналогічним чином ставляться до технології зв’язку водія і пасажира: 52% заявили, що ніколи не використовували цю технологію, а 40% заявили, що вона їм не потрібна.

Велике роздратування у споживачів викликає система управління жестами: зафіксована 41 проблема на 100 автомобілів, тобто дуже часто система неправильно інтерпретує жести або ніяк на них не реагує.

У той же час, вони використовують такі речі, як камери і системи допомоги водієві. Дослідження також показало, що технології, які справляють гарне враження на водіїв, впливають на їх рішення про покупку наступного автомобіля.

«Автовиробники страждають від падіння прибутку і швидкості продажів, якщо вони створюють неправильне поєднання функцій на своїх автомобілях», — підкреслили автори дослідження.

Раніше НВ писав, що генеральний директор Tesla Ілон Маск розкритикував останню версію автопілота FSD (Full-Self Driving — повне автономне водіння), створеного його компанією.

Маск визнав, що його інженери працюють над поліпшенням програмного забезпечення «якомога швидше».

Підприємець написав у Твіттері, що Full Self-Driving Beta версії 9.2 «насправді не найкращий на мій погляд, але команда Autopilot / AI згуртовується, щоб поліпшити все якомога швидше».

«Ми намагаємося створити єдиний стек як для шосе, так і для міських вулиць, але це вимагає масштабного перенавчання нейронної мережі», — додав він.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое секс-терапия и кому она нужна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua