News.ua


Джошуа розповів, коли відправиться в тренувальний табір для підготовки до наступного бою

Июнь 14
14:44 2017

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що в кінці літа почне повноцінну підготовку до свого наступну бою, назвавши орієнтовні дати для майбутнього поєдинку.

Джошуа поки чекає на рішення щодо організації можливого бою-реваншу з Володимиром Кличком. Але навіть якщо бою з українцем не буде, британець розраховує бути в формі, щоб провести обов'язковий захист титулу IBF в поєдинку з Пулєвим.

"У свій тренувальний табір я заїду на початку серпня. Кінець жовтня, середина листопада, початок грудня – ось ті приблизні дати, коли я зможу провести поєдинок. Якщо це буде середина листопада, у мене вийде якраз три місяці повноцінної підготовки. Так що на початку серпня я заїду в табір, щоб готуватися до бою або проти Кличка, або проти Пулєва", – цитує Джошуа Sky Sports.

За словами Джошуа, час між боями, коли відбувається процес вибору наступного суперника, найнезручніший для боксера.

"Спочатку ви повертаєтеся до звичного ритму. Втрачаєте час, згадуєте основи і поліруете іржу, яку отримали, поїдаючи яблука, пироги і заварні тістечка. Перерва безумовно потрібна, але мені також слід змінити стиль життя. Зараз я просто роблю те, до чого не звик, оскільки зазвичай я тренуюся, сплю або відновлююся".

Нагадаємо, що IBF звільнила Ентоні Джошуа від обов'язкового захисту титулу і дала дозвіл на реванш з Володимиром Кличком. Промоутер Джошуа вже заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, скільки Джошуа заробив на профіринзі.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua