News.ua


Усик вважає, що бій Макгегор — Мейвезер стане ганьбою для боксу

Июнь 14
13:42 2017

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі українець Олександр Усик (12-0, 10 КО) прокоментував можливий бій між американським боксером Флойдом Мейвезером та зіркою UFC Конором Макгрегором.

Усик вважає, що цей поєдинок швидше стане шоу, ніж спортивним заходом, а у ірландця немає шансів на перемогу.

"Це буде ганьба для боксу, якщо Конор Макгрегор боксуватиме проти Флойда Мейвезера. Макгрегор – це мегапопулярна людина в змішаних єдиноборствах. Мейвезер був номером один в боксі. Зараз він вже зав'язав. І якщо така людина, як Флойд, дозволить Конору битися за правилами боксу, то це буде неповага і до самого боксу. До того ж, я не бачу жодного шансу, при якому ірландець може перемогти американця за очками. Флойд буде просто над ним знущатися. Але з іншого боку, вони зароблять купу грошей. Це буде більше шоу. У їхніх дітей буде капітал, і їм не доведеться більше працювати", – сказав Усик в інтерв'ю XSPORT.

Нагадаємо, Конор Макгрегор вже підписав контракт на бій з Мейвезером та готується до поєдинку. Мейвезер також розпочав підготовку до бою з Макгрегором і спарингує.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, всі питання по бою Макгрегор — Мейвезер вже узгоджені.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експерти розповіли, як можна зарядити ноутбук за відсутності електрики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua