News.ua


Викрадача кабелів зв’язку засуджено до п’яти років позбавлення волі

Июль 30
22:56 2019

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно 38-річного неодноразово судимого жителя Білопільського району, який скоїв низку крадіжок.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений до цього вже був чотири рази судимий за крадіжки та незаконний обіг наркотичних засобів. Після чергового звільнення на шлях виправлення не став, а продовжив свою злочинну діяльність.

«Чоловік викрадав все цінне, що попадало в його поле зору. Зокрема він викрав близько 300 м телефонного кабелю зв’язку, що належать ПАТ «Укртелеком», відкопав та викрав 10 м кабелю сигналізації та зв’язку ПАТ «Укрзалізниці». Окрім того, з нежилого господарства чоловік забрав всі цінні металеві речі, у одного знайомого викрав велосипед, а в іншого – гроші. Коли пішов на базар, то скориставшись тим, що продавець відволікся, поцупив у нього всю виручку», – розповів начальник Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури Сергій Чухіль.

У суді обвинувачений провину свою визнав, переконував, що розкаюється. За вироком суду, який вже набрав законної сили, його засуджено до 5 років 8 місяців позбавлення волі.

Источник: gorod.sumy.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 мільйонів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua