News.ua


Захисник Олімпіка розповів про відчуття від виклику до збірної України

Октябрь 03
19:23 2017

21-річний захисник Павло Лук’янчук, який нині на правах оренди виступає за донецький Олімпік поділився емоціями від виклику у національну збірну України:

"Виклик до збірної став справжнім сюрпризом. Дізнався про це лише вчора ввечері, коли зі мною зв'язався адміністратор. Чесно кажучи, навіть не зрозумів, що відбувається.

Поки що з Андрієм Шевченком ми не розмовляли. Думаю, вже в процесі роботи будуть якісь підказки. Сподіваюся, зможу швидко адаптуватися в команді. Зрозуміло, що влитися в новий колектив – це не завжди просто. Зроблю все можливе, щоб цей процес пройшов успішно", — цитує Лук'янчука terrikon.com.

Додамо, що Україна зіграє проти Косово на нейтральному полі 6-го жовтня. Початок поєдинку – о 21:45. Матч про Хорватії відбудеться у Києві на НСК Олімпійський 9-го жовтня.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Шевченко розповів, що вимагає від футболістів збірної України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

у Кривому Розі розробили наземний робокомплекс

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua