News.ua


У Північній Кореї пригрозили США

Апрель 13
21:35 2017

У Північній Кореї пригрозили США
У Північній Кореї повідомили, що в разі найменшої провокації, вони готові нанести удар по Сполучених Штатах Америки, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.
Влада КНДР заявила, що їм відомо про нібито плани Вашингтону нанести в майбутньому превентивні удари по ядерних об’єктах Північної Кореї. Однак у КНДР готові відповісти Сполученим Штатам Америки, наголосив дипломатичний представник країни в Росії Зін Зен Хев. Крім того, влада КНДР звинуватила американців та Південну Корею у намірах ліквідувати півострів та керівництво країни, а також нанести удар по ракетних і ядерних об’єктах.
Нагадаємо, напередодні у Північній Кореї звернулися до представників ЗМІ, аби ті готувалися до «великої події». Днем раніше американські кораблі наблизилися до Корейського півострова, а в Вашингтоні повідомили, що американським спецслужбам вдалося зафіксувати підвищення активності на ядерних об’єктах Північної Кореї. Також джерела у розвідці Сполучених Штатів Америки допускають ймовірність розміщення ядерної зброї у Південній Кореї та мають власні варіанти усунення лідера КНДР Кім Чен Ина.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган і Рютте обговорили підготовку до саміту НАТО та ситуацію в Україні й Газі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua