News.ua


Іспанський форвард розповів, чому обрав Челсі

Июль 24
23:14 2017

Іспанський форвард Альваро Мората, який нещодавно став гравцем лондонського Челсі розповів, чому перейшов до стану Чемпіона англійської Прем’єр-ліги:

"Коли я був маленьким, я спостерігав за поєдинками АПЛ зі своїм татом, і це було неймовірно – багато голів та швидких матчів, і я дійсно хочу грати тут.

В дитинстві, я спостерігав за грою Дідьє Дрогба, Андрія Шевченка, Фернандо Торреса і думав, мабуть, через кілька років я займу їхнє місце, і тепер моя мрія – одягти футболку Челсі з номером 9. Я не можу дочекатись, щоб зіграти на Стемфорд Брідж у Прем'єр-лізі.

Знаю, що Антоніо Конте і раніше хотів підписати мене, а я дуже хотів працювати під його керівництвом. Нарешті доля звела нас разом", — цитує футболіста англійське видання Mirror.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що іспанський форвард прокоментував свій перехід в Челсі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган і Рютте обговорили підготовку до саміту НАТО та ситуацію в Україні й Газі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua