News.ua


Американська спортсменка зізналася, що зробила аборт перед Олімпіадою

Июнь 14
14:44 2017

Спортсменка зі США Саня Річардс-Росс є чотириразовою Олімпійською чемпіонкою. На Олімпіаді-2008 в Пекіні вона виграла золото в естафеті 4х400 і бронзу на особистій дистанції 400 метрів. За словами спортсменки, за день до відльоту в Пекін їй зробили аборт. Такими відвертостями вона поділилася в своїй автобіографії.

— Попереду була кульмінація довгої роботи. У той момент здавалося, що іншого вибору взагалі немає. Суперечки про те, коли починається життя, крутилися в голові, і думки про дитину поза шлюбом в самому розквіті кар'єри здавалися нестерпними. Я думала про те, що б сказали мої спонсори, сім'я, церква і шанувальники.

— Не знаю жодну іншу спортсменку в нашому спорті, яка б не зробила аборт, і це сумно. Сподіваюся, після моїх слів почнеться обговорення, і я допоможу молодим жінкам не відчувати те, що я пережила в той момент, — цитує Річардс-Росс, яка завершила кар'єру в 2016 році в 31 рік, The Mirror.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, фітнес-модель зводить прихильників з розуму своїм бюстом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кейт Бекинсейл возмутилась из-за приписанных ей пластик и показалась 20 лет назад

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua