News.ua


На кого працює СБУ?

Май 16
17:11 2017

На кого працює СБУ?

Ви думаєте, що СБУ потрібна для того, щоб боротись із сепаратизмом, займатися контррозвідкою в період війни та іншою подібною діяльністю? Звісно ні.

В центрі столиці вбивають російського свідка у важливому політичному процесі? – не привід для занепокоєння СБУ.

Російські диверсанти підірвали артилерійський склад в Балаклії, знищивши значну частину наших боєприпасів і завдавши збитків державі на мільярд доларів! – для чого ними займатись? Вони диверсанти, дорослі люди, от нехай самі собою займаються.

Головне, із журналістського розслідування увесь світ дізнається, що співробітники СБУ “в темі” у вбивстві Павла Шеремета! – це навіть не привід для коментарів від Служби.

Нарешті, сьогодні стало зрозуміло, що є пріоритетом для української Служби безпеки: вони запобігли провокаціям проти магазинів “Рошен”! Ось для чого українці витрачають більше 6 млрд. грн на рік. Задля попередження провокацій проти сліпого трасту, до якого, як відомо, наш Гарант немає жодного відношення.

Особисто мене мало цікавить безпека лавок “Рошен” від якого-небудь перфоменсу активістів. Мені дуже хотілось би, щоб Служба безпеки України відповідала на серйозні виклики, які стоять перед нашою країною, і відповідала за власні прорахунки і своїх співробітників.

В іншому разі, нехай назвуться Службою Безпеки Сліпого Трасту. І нехай їх діяльність оплачується фірмою “Рошен”, а не народом України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цены на свинину в Украине снижаются

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua