News.ua


Про збільшення вартості проїзду в Києві

Май 16
14:20 2018

Допоки у цій сфері царюватиме хаос, підвищення тарифів частково компенсує собівартість, але жодним чином не поліпшить якість послуг!

Звісно, можна довго посилатися на «попередників», які колись керували нашим містом, проте вони пішли геть вже чотири року тому! То скільки насправді потрібно часу, щоби у Києві врешті-решт запрацював «електронний квиток», який би дозволив контролювати фінансовий обіг в транспорті?

Скільки треба років, щоби навести лад з незручними маршрутками? Окрім того, що вони є незручними та небезпечними, ще й весь обіг коштів – це суцільно безконтрольна готівка. Більше того, вони дублюють маршрути великих автобусів КП «Київпастранс», відбирають у них пасажиропотік і тільки збільшують їх збитковість!

Переконаний, Київ потребує повного перезавантаження системи громадського транспорту! Все, що для цього потрібно – це чітка політична воля, а не її імітація.

Сообщение Про збільшення вартості проїзду в Києві появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цены на свинину в Украине снижаются

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua