News.ua


X Ілона Маска «наживається на насильницькому контенті» ХАМАСу

Ноябрь 22
09:17 2023

Понад два десятки демократів у Палаті представників у вівторок звинуватили X Ілона Маска в «отриманні прибутку від насильницького контенту терористичною організацією» і вимагали від Маска та генерального директора Лінди Яккаріно звернути увагу на контент , пов’язаний з ХАМАС , на платформі соціальних мереж .

«Платформа стала осередком дезінформації та терористичної пропаганди», — написала група з 27 демократів на чолі з представниками Деном Голдманом з Нью-Йорка та Джеймі Раскіном з Меріленда в листі, отриманому CNBC .

І без того «невибачна» присутність антисемітського контенту на X, як вони написали, стала «абсолютно невиправданою» після смертоносної терористичної атаки в Ізраїлі бойовиками ХАМАС 7 жовтня. США вважають ХАМАС терористичною групою з 1997 року.

«Враховуючи багато кричущих прикладів отримання прибутку X від цього контенту, нам потрібні детальні відповіді від X для розгляду можливого законодавства, яке б запобігало такій діяльності в майбутньому», — написали законодавці.

Вони дали Маску та Яккаріно до 1 грудня надати «всі форми письмового спілкування», пов’язані з модерацією контенту для будь-яких дописів або облікових записів, пов’язаних з ХАМАС.

Окрім записів, демократи Палати представників попросили Яккаріно та Маска детально розповісти, як X планує працювати з контентом, пов’язаним з ХАМАС, який зараз розміщений на платформі. Вони також хочуть знати, які зміни компанія «планує впровадити, щоб гарантувати, що згубне поширення терористичної пропаганди не повториться».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експорт дизпального з російських портів у квітні впав на чверть

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua