News.ua


Неповнолітній шахрай продавав в інтернеті неіснуючі товари

Декабрь 26
18:00 2023

На Хмельниччині перед судом постане неповнолітній шахрай, який продавав в інтернеті неіснуючі товари

Юнак розміщував в мережі фейкові оголошення про продаж мотоцикла та комплектуючих деталей до нього. Після того, як покупці перераховували кошти, підозрюваний видаляв оголошення і припиняв виходити на зв’язок.

Правоохоронці встановили, що неправдиві оголошення на одному з популярних інтернет-майданчиків розміщував 16-річний житель м. Красилів. Він «продавав» мотоцикл та мотозапчастини за вигідною ціною.

Обов’язковою умовою було внесення передплати, після отримання якої хлопець на зв’язок більше не виходив.

Як з’ясували поліцейські, від шахрайських дій правопорушника постраждало п’ятеро людей. Загальна сума збитків склала близько 26 тисяч гривень.

Слідчі наразі завершили досудове розслідування за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Тепер за скоєне 16-річному юнакові доведеться відповідати згідно закону.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В ТЦК отреагировали на мобилизацию водителей фур

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua