News.ua


На міні підірвався директор харківського транспортного підприємства

Март 25
16:05 2023

Керівник автотранспортного підприємства Валерій Дробушко загинув на піщаному кар’єрі неподалік Харкова.

Це сталося в селі Сороківка Харківського району. Зранку 23 березня стало відомо, що підірвався МАЗ і був поранений водій, а після обіду з’явилася інформація про загибель директора підприємства від вибуху у піщаному кар’єрі. Інформаці. підтвердили у міськраді.

«Валерій Олександрович працював у сфері автоперевезень десятки років. Керував автотранспортними підприємствами, забезпечував роботу величезного колективу. Завдяки його професіоналізму та старанній праці автобусні перевезення у Харкові були організовані на високому рівні. Крім того, він був людиною дуже небайдужою до своєї справи та проблем інших людей: організовував безкоштовні автобуси для дачників, підтримував пенсіонерів і ветеранів. Світла пам’ять» — сказано у повідомленні.

Валерію Дробушко було 55 років.

Источник: 2day.kh.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Учені побудують перший у світі «корисний» квантовий комп’ютер: що він робитиме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua