News.ua


Дуров прогнозує 1 мільярд користувачів месенджера Telegram протягом року

Апрель 18
11:33 2024

Засновник Telegram Павло Дуров в інтерв’ю американському телеведучому Такеру Карлсону заявив, що месенджер може досягти 1 мільярда користувачів протягом року, пише Reuters.

Наразі Telegram має понад 900 мільйонів активних користувачів. Дуров підкреслив, що платформа прагне залишатися нейтральною та не втягуватися в «геополітичні ігри».

Раніше, в інтерв’ю Financial Times, Дуров також висловив важливість нейтралітету, відповідаючи на запитання про позицію Telegram щодо війни в Україні.

Перед публікацією інтерв’ю з Карлсоном Дуров у своєму Telegram-каналі пояснив, що як «лідер політично нейтральної платформи» він прагне спілкуватися з журналістами, які представляють різні політичні погляди. Він згадав про 3-годинне інтерв’ю з журналістом ліберальних поглядів (ймовірно, йдеться про FT) та закликав підписників переглянути розмову з Карлсоном, навіть прорекламувавши новий канал журналіста.

«Таким чином я можу залишатися справедливим до всіх аудиторій і розповідати історію Telegram усім. Зовсім скоро вийде інтерв’ю з Такером. Воно буде у відеоформаті, що для мене досить рідко – тому обов’язково подивіться», — написав Дуров.

Нагадаємо, що наприкінці березня у Верховній Раді зареєстровано законопроект про регулювання Telegram, а раніше в ГУР МО України повідомляли про низку ризиків для безпеки країни, пов’язаних з платформою Дурова.

Источник: broadcast.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Демократи у Конгресі не допустять усунення Джонсона з посади спікера за підтримку України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua