News.ua


Відомий бренд випустить блискучі бутси на честь Роналду

Сентябрь 20
23:30 2017

Світовий бренд Nike оголосив про випуск нової колекції унікальних бутс, присвячених кар'єрі Кріштіану Роналду в мадридському Реалі.

На бутсах буде нанесена дата дебюту Роналду в Реалі, його фірмовий логотип CR7, а також вираз "El Sueño Del Niño" ("Мрія дитинства"). Нова колекція надійде в продаж з 29 вересня.

"Деталі бутс — колір, діаманти — все прекрасно. Вони круті. Я впевнений на 100%, що людям це сподобається. Підписи і цифри — це частина моєї роботи. Я щасливий, що в моїй кар'єрі щороку були відмінні моменти", — цитує Роналду Daily Mail.

Варто також відзначити, що головною особливістю іменного нового взуття є діамантові конструкції поверх білого матеріалу, що при контакті з променями світла забезпечить ефектний блиск.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Роналду зробив пропозицію своїй коханій.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Туреччина планує укласти угоду щодо СПГ з компаніями США, аби зменшити залежність від РФ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua