News.ua


В Україні з’явилася команда з переповненим стадіоном

Июль 25
18:52 2018

Фани чернігівської Десни, яка дебютує в Прем'єр-лізі України, протягом одного дня розкупили всі сезонні абонементи на домашні матчі "сіверян".

"У суботу за півдня був розкуплений весь тираж сезонних абонементів – 600 штук, а в неділю за три години розмели 5 тисяч квитків, які щойно надійшли в каси", – сказав прес-аташе Десни Олександр Шевченко у коментарі Сегодня.

Відомо, що на матчі Десна – Шахтар очікується більше глядачів, ніж вміщує стадіон. Чернігівська арена імені Гагаріна офіційно вміщує 4800 глядачів. У той же час зустріч проти "гірників" відвідає орієнтовно 5,5 тисяч вболівальників.

Враховуючи слабку відвідуваність на матчах чемпіонату України, радує той факт, що на іграх Десни буде повний стадіон.

Шева залишається головним тренером збірної України

Контракт із головним тренером національної збірної України Андрієм Шевченко продовжено до 2020 року, повідомляє сайт Федерації футболу України.

Таке рішення було ухвалено Виконкомом Федерації футболу України на засіданні, яке відбулося сьогодні, 21 липня, в Одесі.

Пропозицію продовжити термін дії контрактів із головним тренером національної збірної України з футболу Андрієм Шевченком і тренерами команди Андреа Мальдерою, Мауро Тассотті та Педро Луїсом Яро Регуеро з 31 липня 2018 року до липня 2020 року озвучив від Комітету національних збірних команд ФФУ заступник голови комітету Олег Протасов.

Окрім того, Виконком ФФУ поставив перед тренерським штабом національної збірної України з футболу завдання — вихід команди до фінальної частини чемпіонату Європи-2020.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Україна зробила божевільний прорив в рейтингу ФІФА.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Любовный гороскоп на май 2024 года

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua