News.ua


Тренер Олімпіка розповів про причини вильоту з Ліги Європи

Август 04
08:55 2017

Головний тренер донецького Олімпіка Роман Санжар прокоментував гру своєї команди на традиційній післяматчевій прес-конференції, присвяченій зустрічі з грецьким ПАОКом (0:2) в рамках кваліфікації Ліги Європи.

"Гра проходила з невеликою територіальною перевагою команди ПАОК. На результат матчу вплинуло те, що суперник зміг реалізувати свої моменти, а нам не вдалося. Були хороші моменти в обох таймах, а особливо в кінцівці другого, але, на жаль, нам не вистачило майстерності, щоб реалізувати їх

Я вважаю, що в будь-якому випадку результат справедливий. Тому що ми, як я вже сказав, не реалізували свої моменти, а ПАОК навпаки. Футболісти ПАОКа вище за рівнем майстерності, коли вони опинялися поблизу нашого штрафного, то був тиск і напруга. З нашого боку було багато бажання, ми виконали великий обсяг роботи, але, на жаль, свої моменти ми не реалізували", — заявив Санжар.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв розклад і результати матчів Ліги Європи.

Фото: ФК Олімпік

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США пишаються, що мають єдність з Європою у підтримці України — Блінкен

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua