News.ua


Названо беззаперечного лідера боксерського суперважкого дивізіону

Июнь 20
16:57 2017

Чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) – фаворит у протистоянні з будь-яким потенційним суперником на думку аналітиків.

Так, котирування на виграш Паркера в бою проти Джошуа — 1х9.0, тоді як успіх британця в бою з новозеландцем оцінюється в 1х1.05. Коефіцієнт на перемогу Уайлдера трохи вище — 1х4.0 при 1х1.22 на виграш Джошуа. Ще нижче — 1х6.5 — оцінюються шанси на перемогу Кубрата Пулєва, а виграш Ортіса йде з коефіцієнтом 1х7.0.

На думку букмекерів, найбільші шанси виграти у Джошуа мають Девід Хей, котирування на перемогу якого приймаються з розряду 1х3.75, проти 1х2.25 у Ентоні. А також інший британський боксер — Тайсон Ф'юрі, ставки на перемогу якого готові приймати з коефіцієнтом 3.75, проти 1.33 у Джошуа.

Цікаво, що можливий бій-реванш Джошуа з Володимиром Кличком букмекери William Hill в лінію "потенційні бої" не включили. Можливо тому, що зараз, до рішення Володимира, цей бій знаходиться в розряді "реальних".

На сьогоднішній день Володимир Кличко ще не прийняв рішення про реванш з Джошуа.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться. Джошуа вже приступив до повноцінних тренувань.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Майк Тайсон дав цінну пораду Ентоні Джошуа.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Испанская тортилья – Гвинет Пэлтроу продемонстрировала рецепт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua