News.ua


Манчестер Юнайтед включився в боротьбу за зіркового бельгійця

Июль 06
11:19 2017

Керівництво Манчестер Юнайтед, після довгих і не зовсім успішних переговорів щодо переходу форварда Реала Альваро Морати, готове переключити свою увагу на іншого нападника.

Так, за інформацією BBC, МЮ розглядає можливість придбання форварда Евертона Ромелу Лукаку.

Англійська преса вже не раз писала про те, що головним завданням манкуніанців в нинішнє міжсезоння є посилення позиції центрфорварда. І на думку тренера Червоних Дияволів, Жозе Моурінью, Лукаку може підійти на цю роль.

Імовірність трансферу Лукаку в МЮ збільшує і те, що легенда манкуніанців Уейн Руні цього літа швидше за все змінить клуб. Керівництво Манчестер Юнайтед готове відпустити Руні в Евертон, якщо Іриски продадуть їм Лукаку.

Варто відзначити, що в Манчестері все же сподіваються, що їм вдасться домовиться щодо трансферу Морати, проте тривалі переговори з мадридцями поки не увінчалися успіхом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що легенда Манчестер Юнайтед планує повернення в рідний клуб.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На фронті загинув автор найвідомішого фото Серебрянського лісу Денис Зелений

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua