News.ua


Українська команда NaVi кваліфікувалася на престижний кіберспортивний турнір

Сентябрь 18
19:38 2017

Найпопулярніша українська кіберспортивна команда в дисципліні Dota 2, Natus Vincere, успішно пройшла кваліфікацію на StarLadder i-League Invitational #3.

У вирішальному матчі за путівку на LAN-фінал в Київ Народжені Перемагати впевнено здолали Team Spirit (2:0). Таким чином Na'Vi першими з СНД зіграють на LAN-турнірі в новому сезоні.

У Києві Na'Vi складуть компанію Team Liquid, NewBee, Mineski, а також переможцям регіональних відборів в Південній Америці, Китаї, Європі та Північній Америці.

Склад Natus Vincere: Владислав Crystallize Крістанек, Данило Dendi Ішутін, Віктор GeneRaL Нігріні, Володимир RodjER Нікогосян, Акбар SoNNeikO Бутаєв.

Нагадаємо, що StarLadder i-League Invitational #3 пройде 12-15 жовтня, призовий фонд складе 300 тисяч доларів. Чотири найкращі команди турніру також отримають рейтингові очки, які будуть враховувати в гонці за інвайт на The International 2018.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що у Голлівуді знімуть фільм про кіберспорт.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Чому не можна заряджати свій смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua