News.ua


Генеральний директор Шахтаря розповів про задачі, які поставлені перед командою

Июль 15
16:16 2017

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін перед матчем за Суперкубок України розповів про цілі, які стоять перед гравцями:

"Футбол такий, що скласти конкуренцію в будь-який момент може хто завгодно. У кожного клубу влітку був свій підготовчий процес, своє посилення. Сюрпризів може бути багато. Ми якраз і любимо футбол за те, що не знаємо, що буде завтра. А будь все так просто, було б нецікаво.

Протягом останніх десятиліть наші цілі фактично не змінюються: виграти чемпіонат, Кубок і Суперкубок. Також одна з головних задач — кожен сезон брати участь в груповому етапі Ліги чемпіонів. Ці теми не обговорюються, тренери і футболісти про них знають", — сказав функціонер в інтерв’ю телеканалам Футбол 1/2.

Нагадаємо, що сьогодні, 15-го липня, Шахтар в рамках Суперкубку України зустрінеться з київським Динамо. Початок зустрічі – о 21:00.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Шахтар представив двох новачків.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Boeing , 10 Reuters |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua