News.ua


У так званій «ЛНР» за два місяці дезертирували 800 осіб — ОВА

Декабрь 13
04:55 2023


«У так званій «лнр» збільшується кількість дезертирів серед місцевих. Зокрема тільки за останні два місяці «народною міліцією лнр» оголошено розшук близько 800 осіб», — підкреслили в ОВА.

Як також повідомили в обладміністрації, модульні котельні, встановлені загарбниками в обраних ними багатоповерхівках тимчасово захопленого Сєвєродонецька, не гріють. Вони в змозі лише підтримувати систему опалення, захищаючи її від розмерзання. Містяни очікують на рахунки за теплопостачання, якого вони не відчули, зауважили в ОВА.

«Продовжуємо підтримувати жителів звільнених сіл, наскільки це можливо. Поки вони не вирішили з евакуацією, їздимо туди щонайменше раз на тиждень. Часто вдається здійснити по три-чотири подорожі. Так, у Новолюбівку доставили потужний генератор, аби люди змогли налагодити власний побут. А ще – засоби гігієни та продукти. Їх розподіляють на кожного жителя населеного пункту», – повідомив начальник ОВА Артем Лисогор.

Читайте також: На фронті за добу відбулися 73 зіткнення, найбільше атак — на Авдіївському напрямку

Невське та Білогорівка минулої доби потрапили під вогонь ворожих мінометів та артилерії, ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганщини з 1 січня росіяни заборонять рух автомобілів з українськими номерами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Власники Apple Vision Pro масово повертають свої гарнітури

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua