News.ua


На вихідних в Україні дощитиме, вдень до +12°С

Март 15
13:04 2024


Погода на вихідних 16-17 березня буде малоприємною – прохолодною, похмурою і в багатьох регіонах України дощовою. Денна температура буде типовою для середини березня, а нічні морози нарешті відступлять.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, небо над Україною у суботу затягне щільними хмарами. У більшості областей упродовж дня з перервами мрячитиме, на півдні та в центрі місцями пройде невеликий дощ. На півночі країни, а також на Луганщині термометри покажуть +6…+9 °С (уночі – +2 °С), на півдні, в центрі та західних регіонах – +9…+11 °С (уночі – +3…+5 °С).

У неділю повітря на сході та в центрі країни прогріється до +10…+12 °С, а на півдні – до +11…+14 °С (уночі – до +3…+5 °С). У західних та північних регіонах удень буде прохолодно – лише +6…+9 °С (уночі – +4 °С). До кінця тижня небо не проясниться – дощі пройдуть у всіх західних, центральних і північних областях. Сильний дощ можливий в Івано-Франківській, Житомирській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій областях та на Закарпатті (до 10 мм).

Читайте також: В ООН зафіксували нетипово високі для зими температури у Північній півкулі

Новий тиждень розпочнеться з похмурої погоди по всій країні. Опади у понеділок імовірні у всіх західних, північних і центральних регіонах України, сильний дощ (до 11 мм) очікується у Черкаській, Одеській, Київській та Житомирській областях.

На сході, в центрі та на півдні стовпчики термометрів удень піднімуться до +10…+12 °С (уночі – до +3…+5 °С). На півночі та заході синоптики прогнозують до +6…+8 °С (уночі – до +2…+5 °С), за винятком Закарпаття – тут погода на початку тижня буде теплішою, повітря прогріється до +10…+12 °С.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський запросив на Саміт миру перших осіб Аргентини, Ісландії та Вселенського патріарха

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua