News.ua


Британія розширила санкції проти рф, у списку — друга найбагатша людина в країні та родичка путіна

Июнь 29
13:52 2022


Уряд Великої Британії 29 червня оголосив про нові обмежувальні заходи щодо росії через її вторгнення в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі уряду Британії. 

Серед тих, хто потрапив під нові британські санкції є володимир потанін – друга найбагатша людина росії та власник великого конгломерату «Інтеррос». потанін продовжує накопичувати своє багатство та підтримувати режим путіна в період після вторгнення росії в Україну.

У санкційний список також потрапила двоюрідна племінниця путіна анна цивілева, яка очолює вуглевидобувну компанію Kolmar Group AG.

Читайте також: Санкції проти рф: в Україні підготували ще понад 1000 «кандидатів»

Уряд Великої Британії запроваджує нові обмежувальні заходи, які не дозволять росіянам отримати доступ до трастових послуг у Британії.

Нові санкції запроваджені й на групу російських фізичний і юридичних осіб за їхню участь у репресіях цивільного населення та підтримці режиму Асада в Сирії.

«Поки путін продовжує свою огидну атаку на Україну, ми будемо використовувати санкції, щоб послабити російську військову машину. Сьогоднішні санкції показують, що ніхто не стане винятком, включаючи найближче оточення путіна», — зазначив речник уряду.

Читайте також: Група Макфола – Єрмака презентувала Дорожню карту санкцій проти рф

Як повідомлялося, 28 червня Міністерство фінансів США разом із Держдепартаментом та іншими урядовими установами оголосили про запровадження санкцій проти фізичних осіб та організацій у російській федерації, а також ввели заборону на імпорт російського золота.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Минулої доби росіяни поранили одного жителя Донеччини

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua