News.ua


Зеленський дав гучну обіцянку українським водіям

Август 23
18:06 2020

Президент Володимир Зеленський обіцяє відбудувати всі головні автомобільні дороги та десятки тисяч мостів.
Як повідомляє Укрінформ, про це він заявив в інтерв’ю телеканалу “Україна 24”.

“Я впевнений, що упродовж моєї каденції люди побачать, що всі головні маршрути ми побудуємо. Така амбітна ціль”, – сказав Президент.

За його словами, цьогоріч у рамках програми “Велике будівництво” буде відремонтовано та збудовано п’ять тисяч кілометрів доріг, а наступного року — у півтора раза більше.

Водночас Зеленський розповів, що з наступного року “Велике будівництво” поширять і на мости та замки й будівлі історичної спадщини.

“Хочу, щоб усі зрозуміли, що це не камінь спотикання — дороги. У цілому вся ця ідея — вітрина України, ми розуміємо. Дороги, потім буде інше питання: ОК, дороги, де мости? Після мостів буде третє питання: дороги з мостами привели куди? Привели в замки, привели в музеї, в історичну спадщину. Усе це частини цієї програми “Велике будівництво”, – пояснив Зеленський.

Президент запевнив, що наступного року будуватиметься “багато мостів”.

“Десятки тисяч мостів ми збираємося теж побудувати в Україні, і потім туристичні магніти, до яких ці дороги повинні привести. Це – окрема наша програма, вона теж буде в наступному році, програма українських замків, історичної спадщини”, – додав Зеленський.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Журналістка The New Yorker спробувала приховати свою вагітність від компаній, що продають дані користувачів в мережі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua