News.ua


В Україні стартували продажі нового кросовера

Февраль 05
13:58 2021

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні оголосило про старт продажів електромобіля EQA. Нова модель вже доступна до замовлення в офіційній дилерській мережі компанії, повідомляє Auto24.

Перша модель доступна для нашого ринку – EQA 250 з переднім приводом, потужністю 140 кВт і запасом ходу 426 кілометрів (WLTP). Вартість EQA 250 у базовій комплектації складає 37 780 євро.

У другому кварталі 2021 р. модельний ряд поповниться повноприводними версіями з додатковим електродвигуном (eATS) і потужністю понад 200 кВт, а також моделлю з запасом ходу більше 500 кілометрів (WLTP).

Стандартна комплектація EQA включає: світлодіодні фари High Performance з системою адаптивного управління головним світлом, двері багажного відділення EASY-PACK з електроприводом відкривання і закривання, 18-дюймові легкосплавні диски, підсвітку салону з 64 кольорами, камеру заднього виду, а також багатофункціональне рульове колесо в шкіряному виконанні.

Окрім цього, стандартна комплектація включає мультимедійну систему з штучним інтелектом MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Персоналізація нової моделі може бути виконана в модифікаціях Electric Art і AMG Line, а також за допомогою пакета Night.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Курс валют на 13.05.2024: доллар растет

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua