News.ua


Вам що шкода 300 мільйонів? ГПУ виправдала Бойка

Май 16
20:56 2017

Вам що шкода 300 мільйонів? ГПУ виправдала Бойка

Спочатку, коли я побачив цей документ з ГПУ, то страшенно розлютився. Захоплений емоціями, я хотів вже написати, що це ганьба і черговий випадок договірняка між владою та колишніми поплічниками Азарова-Януковича.

Але потім я згадав, що в країні йде війна, а в цей час не можна критикувати владу. Адже Путін може напасти будь-якої миті. Тому всі, хто будуть критикувати злив справи Бойка – зрадники та працюють на Кремль.

Тож, давайте поставимось до Бойка з розумінням. Те, що його міністерство купувало вишки на 150 млн доларів дорожче – звісно погано.

Але ж ми не будемо розхитувати ситуацію. У складний для країни період ми маємо сплотитися та погодитися з тим, що Юрій Бойко – “не винават”. Так буде краще для всіх нас.

Шо вам, шкода якихось 300 млн доларів? Не треба скиглити, йдіть працювати.

Вам що шкода 300 мільйонів? ГПУ виправдала Бойка

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Одна з російських ракет впала за 15 кілометрів від кордону Польщі — Туск

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua