News.ua


У Росії застрелили футболіста: відео

Июль 10
12:52 2018

Колишнього гравця футбольного клубу Ангушт Тазіра Карієва застрелили з пістолета у місті Кропоткін Краснодарського краю.

За інформацією російських ЗМІ, спортсмен помер на місці. На опублікованому у мережі відео можна побачити, як чоловік виштовхує з кафе "Денді" Карієва, кидає на асфальт та стріляє.

Вбити і осквернити мертве тіло: гравець збірної Колумбії всього лише отримав червону картку

Правоохоронці оголосили у розшук підозрюваного — 60-річного місцевого мешканця із судимістю Миколу Золотухіна. Інші обставини вбивства невідомі.

Боксер жорстоко розправився з батьком і вдерся до сусідки подивитися телевізор

Тазір Карієв грав за Ангушт з 2009 по 2015 рік на позиції крайнього півзахисника. На його рахунку 104 матчів і 15 голів за команду з Назрані.

У Венесуелі застрелили члена футбольної команди

У венесуельському місті Баркісімето невідомі застрелили 30-річного фізіотерапевта молодіжної футбольної команди Хесуса Гуакарана.

За інформацією Fourfourtwo, молодому лікарю вистрелили у голову вранці 11 квітня біля аптеки. Вбивця залишив речі Гуакарана незачепленими і втік з місця злочину на мотоциклі. Причини вбивства наразі невідомі.

Співчуттями з приводу смерті співвітчизника поділився нападник збірної Венесуели Соломон Рондон, який грає за англійський Вест Бромвіч Альбіон.

"Біль і відчуття безпорадності народжує в мені той факт, що життя в нашій країні нічого не варто. Спасибі за все, Гуакаран. Я буду завжди пам'ятати те щастя, що від тебе виходило. Мої найглибші співчуття всій твоїй родині", — написав футболіст у Twitter.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у зіркового футболіста викрали батька під час чемпіонату світу-2018.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Шмигаль зустрівся із новою міністеркою закордонних справ Латвії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua