News.ua


Влучання дрона в автівку на Харківщині: постраждалі — сім’я волонтерів

Апрель 26
18:35 2024


На Богодухівщині Харківської області російський дрон влучив в автівку, постраждали двоє волонтерів та їх син.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 26 квітня у селі Сотницький Козачок Золочівської ОТГ Богодухівського району російський дрон влучив у цивільне авто, в якому перебувала родина з трьох людей», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поранено подружжя волонтерів — 57-річного чоловіка та його 55-річну дружину. Їх 18-річний син отримав струс мозку та контузію. Постраждалих госпіталізовано до лікарні.

Всі троє — мешканці цього села. 55-річна потерпіла — голова вуличного комітету. Російська армія завдала удар після того, як у селі роздавали гуманітарну допомогу.

Читайте також: На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, двоє поранених

Як повідомляв Укрінформ, російські війська ударили дроном по машині у прикордонній Золочівській громаді Харківщини, троє людей постраждали.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Польські спецслужби виявили «прослушку» в місці виїзного засідання уряду

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua