News.ua


Тренер Манчестер Юнайтед розповів про ситуацію з трансферами Роналду і Морати

Июль 16
17:49 2017

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моуріньо прокоментував невдалий трансфер форварда Реала Альваро Морати, а також поміркував на тему переїзду Кріштіану Роналду на Олд Траффорд.

"На жаль, трансфер Морати не відбудеться. Альваро — той гравець, якого я вводив в команду ще будучи тренером Реалу, і він мені дуже подобається. Із задоволенням спостерігав за його прогресом, коли він виступав за Королівський Клуб і в складі Ювентуса. Але нам не вдалося домовитися з Реалом, і я не думаю, що він перейде в нашу команду.

З приводу Роналду… Не збираюся витрачати час на футболістів, запрошення яких є нереальним. Роналду — дуже важливий гравець для Реала, який багато значить з економічної точки зору", — цитує Моурінью A Bola.

Нагадаємо, що свій перший офіційний поєдинок Манчестер Юнайтед зіграє 8 серпня проти Реала в рамках Суперкубку УЄФА.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що футболіст Манчестер Юнайтед відправив у нокаут парнтера по команді.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський у річницю Чорнобильської катастрофи закликає світ тиснути на РФ для звільнення ЗАЕС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua