News.ua


Промоутер розповіла, коли Ковальов проведе наступний бій

Июнь 20
12:53 2017

Промоутер колишнього чемпіона світу в напівважкій вазі Сергія Ковальова (30-2-1, 26 КО) Кеті Дува заявила, що ще до поразки в реванші проти Андре Уорда (32-0, 16 КО) у неї був план на наступний поєдинок росіянина.

"У нас є план. Ми прогнозували, що він повернеться в ринг у листопаді, і це не залежало від того, програє він або виграє в бою проти Уорда. У цьому не було ніяких сумнівів. У нього досі залишається контракт з НВО. Я не можу спрогнозувати бій з Адонісом Стівенсоном. Я чула пропозиції його промоутера, але це було ще до реваншу. Він сказав: "Ми вболіваємо за Сергія і хочемо, щоб він переміг". Але я не знаю, ймовірно, вони хотіли б вийти в ринг проти Сергія", – наводить слова Дуви BoxingScene.

Нагадаємо, американець Андре Уорд технічним нокаутом переміг в реванші росіянина Сергія Ковальова і захистив свої пояси. Команда Ковальова опротестувала результат бою з Уордом і атлетична комісія прийняла рішення за результатом бою Ковальов — Уорд.

Бій Ковальов — Уорд пройшов 17 червня в розважальному комплексі Mandalay Bay в Лас-Вегасі (США). Напередодні було оголошено гонорари Ковальова і Уорда за бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ковальов вимагає третій бій з Уордом.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Названо Топ-7 нових смартфонів весни: вибираємо найкраще

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua