News.ua


Бокс і важку атлетику можуть виключити з Олімпійських ігор

Июль 20
17:13 2018

Бокс і важку атлетику можуть виключити з програми Олімпійських ігор. Про це пише Insidethegames.

Виконавчий комітет МОК настійно рекомендує Міжнароднійасоціації любительського боксу (AIBA) і Міжнародній важкоатлетичній федерації (IWF) уточнити вимоги, які їм потрібно виконати для включення до Олімпійських ігор 2020 в Токіо та 2024 у Парижі.

Зараз AIBA і IWF чекають на засідання Виконавчого комітету МОК, яке має пройти з 30 листопада по 2 грудня в Токіо. Там буде названо чіткі вимоги до федерацій.

Головною проблемою боксерської організації є її корумпованість, тоді як у важкій атлетиці занадто велика кількість позитивних допінг-проб.

До Олімпійських ігор включили нові дисципліни

Міжнародний олімпійський комітет затвердив змагальну програму зимової Олімпіади-2022 в Пекіні.

Як повідомляє офіційний сайт МОК, вперше в історії Олімпійських ігор будуть проводитися змагання в жіночих одиночних разрядах з бобслею, лижного біг-ейру, а також змішаній естафеті в шорт-треку і змішаних змаганнях зі стрибків на лижах з трампліна, лижної акробатики та борд-кросу.

"Поява нових дисциплін показує прихильність МОК до змін, які зроблять програму Ігор більш молодіжною та гендерно збалансованою. Радий, що число спортсменок збільшується. Разом з тим ми даємо сигнал, що загальне число учасників Олімпіади залишається в рамках олімпійської хартії", — говорить спортивний директор МОК Кіт Макконнелл.

Олімпіада-2026: оголошено претендентів на проведення

Міжнародний олімпійський комітет оголосив список країн, які бажають провести зимові Олімпійські ігри-2026.

Так, серед семи претендентів виявилися Австрія (Грац), Канада (Calgary), Італія (Кортіна-д'ампеццо/Мілан/Турин), Японія (Sapporo), Швеція (Стокгольм), Швейцарія (Сьон) і Туреччина (Ерзурум).

Країну-господарку головних стартів чотириріччя назвуть у вересні 2019 року на сесії МОК.

Зазначимо, що Італія, Швейцарія, Японія та Канада вже двічі брали зимові Ігри, Австрія лише одного разу, а Швеція і Туреччина не разу не удостоювалися такої честі.

Зимові Олімпійські ігри-2018

З 9 по 25 лютого в місті Пхенчхан (Республіка Корея) пройшли ХXIII Зимові Олімпійські ігри. Олімпіада включала в себе змагання з 15 видів спорту. Україну на Олімпіаді представляли 33 спортсмени. Олімпіада включала в себе змагання з 15 видів спорту. Україну на Олімпіаді представляли 33 спортсмени.

Україна завоювала на Олімпіаді одну медаль — Олександр Абраменко виграв золото у фрістайлі, що дозволило Україні посісти 21-у сходинку в загальному медальному заліку.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, японці показали талісмани Олімпіади-2020.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські розробники створили бойовий колісний дрон CRAB (ВІДЕО)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua