News.ua


Це для нас норма: Данилко прокоментував нову проблему з Євробаченням в Україні

Март 04
18:09 2017

Це для нас норма: Данилко прокоментував нову проблему з Євробаченням в Україні
Проведення конкурсу «Євробачення» в пострадянських країнах завжди пов'язане з організаційними труднощами, проте на сьогоднішній день «великих проблем» з проведенням конкурсу в Україні немає. Як передає replyua.net, таку точу зору «Обозревателю» висловив співак і шоумен Андрій Данилко.
За його словами, організаційний комітет «Євробачення» традиційно переживає, коли мова йде про проведення конкурсу на пострадянському просторі. Перш за все, через організаційні труднощі.
Як розповів Данилко, такі труднощі були під час проведення «Євробачення» в Києві в 2005 році і в Москві в 2009 році. Артист також висловив переконання, що друге місце Сердючки на «Євробаченні-2007» було пов'язане саме з подібними побоюваннями. «Сердючка була явним лідером. Перед оголошенням результатів мені сказали: «Андрію, сиди в навушниках», — а якщо ти сидиш в навушниках, ти виходиш співати фінальну пісню. І у мене склалося таке враження, що у них були суперечки — давати перше місце або не давати, тому що вони, напевно, думали: «Боже, у них знову революція, хто це буде організовувати, як це все буде?».
Данилко частково погоджується з побоюваннями організаторів щодо «Євробачення-2017» в Україні. Так, «коли мова йде про квитки, у них в голові не вкладається, як можуть бути такі жарти про припинення продажу квитків. А у нас це норма», — заявив Данилко.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Военным в Украине увеличили выплаты: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua