News.ua


Новий Ford Fiesta отримав максимальну кількість балів у рейтингу безпеки Euro NCAP

Сентябрь 07
10:26 2017

Fiesta — найбільш технологічний малолітражний автомобіль на ринку Європи — пропонує новітні розробки, призначені для запобігання або зменшення наслідків аварії для пасажирів і пішоходів, у тому числі розширену версію розробленої компанією Ford системи передаварійної безпеки та виявлення пішоходів на дорозі (Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection), яка вперше допомагатиме уникнути зіткнень у темряві.

Комітет Euro NCAP нагородив Fiesta високими оцінками за захист пасажирів, як дорослих (87%), так і дітей (84%). Fiesta одержав максимальну оцінку в тестах, призначених для відтворення впливу бокового зіткнення, а також дістала високих балів за випробування на стійкість до фронтальних та бокових зіткнень — це гарантує високий рівень безпеки для всіх пасажирів та забезпечує відмінний захист шиї.

Ford Fiesta

Euro NCAP висвітлив та позитивно оцінив технології допомоги водіям, що включають регульоване обмеження швидкості (Adjustable Speed Limiter) та допомогу в утриманні автомобіля в межах смуги руху (Lane Keeping Aid). Також були високо оцінені ремені безпеки й обмежувачі навантаження — уперше запропоновані для пасажирів на задніх сидіннях разом із передніми, а також бокові зони охоплення голови, грудної клітини й тазу подушками безпеки переднього сидіння.

«Останні стандарти безпеки Euro NCAP є більш суворими, ніж будь-коли, з новим акцентом на технології, які можуть допомогти водіям уникнути аварій, — розповів Джо Бакай (Joe Bakaj), віце-президент відділу розробки продукції компанії Ford в Європі. — Fiesta відтепер може допомагати водію скеровувати автомобіль, що пішов у занос, назад у межі смуги руху, а також може відстежувати дорогу на відстані, що дорівнює довжині футбольного майданчику, допомагаючи водіям виявити та уникнути небезпеку заздалегідь».

Кузов нового Fiesta містить на 36 % більше бористої сталі для підвищення міцності в ключових місцях, у тому числі у верхній частині центральної бокової стійки, що використовує нову T-образну конфігурацію для більш ефективного розподілу енергії бокового удару на дах.

Повністю новий Ford Fiesta є першим автомобілем у Європі, що скористався перевагами змодельованих на комп’ютері краш-тестів з використанням передового аналізу. Технологія точно передбачає, як функції безпеки, від подушок безпеки до структури кузова, впливатимуть на тіло людини під час реальної загрози. Це дає змогу ефективніше та раціональніше оптимізувати системи безпеки, допомагаючи захистити пасажирів у разі аварії.

Серед інших вдосконалених технологій допомоги водіям, роботу яких забезпечують дві камерами, три радари та 12 ультразвукових давачів, які в комбінації відстежують простір навколо автомобіля на 360 градусів та сканують дорогу на відстані 130 метрів, є такі: активна допомога під час перпендикулярного паркування (Active Park Assist with Perpendicular Parking), адаптивний круїз контроль, система автоматичного перемикання світла (Auto High Beam), система інформування про сліпі зони (Blind Spot Information System), індикація відстані (Distance Indication), допомогу в утриманні автомобіля в межах смуги руху (Lane Keeping Alert) та багато інших.

Ford пропонує 11 моделей із п’ятизірковим рейтингом безпеки від Euro NCAP: B-MAX, Edge, Fiesta, Focus, Galaxy, Kuga, Mondeo, Ranger, S-MAX, Tourneo Courier, а також Transit і Tourneo Custom.

Ford Fiesta уже доступна у Європі. В Україні Нова Fiesta з’явиться восени цього року.

Запись Новий Ford Fiesta отримав максимальну кількість балів у рейтингу безпеки Euro NCAP впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

вимірювання та порівняння сили президентів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua