News.ua


Компанія Ford оголосила про додаткові оновлення для Ford Mustang

Май 07
16:33 2018

Додаткові оновлення для Ford Mustang спрямовані на покращення динаміки, вражень від керування, рівня комфорту і зручності, а також розширення переліку можливостей для персоналізації світового бестселера серед спортивних купе.

Новий 2,3-літровий двигун EcoBoost моделі Ford Mustang вперше пропонується з новим активним клапаном випускної системи, що раніше був доступний тільки для моделей Mustang з 5,0-літровим двигуном V8 і дозволяє водіям регулювати інтенсивність звучання випускної системи відповідно до власного настрою та ситуації на дорозі. Двигун комплектується чотирма стильними вихлопними трубами.

Нова технологія синхронізації обертів, яка дебютувала в спеціальній версії Ford Mustang Bullitt і забезпечує плавне пониження передач у супроводі спортивного «поштовху» двигуна, увійде до переліку стандартного оснащення нових моделей Mustang з 5,0-літровим двигуном V8 потужністю 450 к.с. та 6-ступеневою МКП.

Нова аудіосистема B&O PLAY потужністю 1000 Вт, що пропонується як додаткова опція, розподіляє звук через 12 динаміків і забезпечує преміальний рівень відтворення, а до переліку нових кольорів кузова увійшли відтінки Velocity Blue, що дихає класикою, та динамічний Need for Green.

«Протягом останніх 54 років постійне удосконалення та впровадження інновацій були важливою складовою успіху Mustang, а додатковим підтвердженням популярності слугують 35 000 щасливих покупців з Європи, що придбали автомобілі цієї моделі з моменту початку продажів у регіоні в 2015 році, — заявив Ролант де Ваард (Roelant de Waard), віце-президент Ford of Europe з маркетингу, продажів і сервісу. – Останні оновлення, до переліку яких увійшли технологія синхронізації обертів та аудіосистема преміум-класу B&O PLAY потужністю 1000 Вт, дозволяють підкреслити характер моделі та посилюють привабливість цього культового автомобіля в очах прихильників».

Режим «Хороший сусід»
Налаштування системи спортивного вихлопу Mustang можна змінювати за допомогою цифрової РК панелі приладів з 12″ екраном або стандартної панелі діагоналлю 4,2 дюйма. Обирати можна серед режимів керування Normal, Sport, Track і Snow/Wet, а також двох нових — Drag Strip і My Mode («Мій режим»), який можна налаштовувати під себе.

Крім того, можна запрограмувати інноваційний режим «Хороший сусід» на автоматичне обмеження рівня гучності випускної системи в заздалегідь визначений час дня, щоб не турбувати сусідів.

2,3-літровий двигун EcoBoost, яким оснащується Mustang, розвиває потужність у 290 к.с. та видає крутний момент у 440 Н•м, витрата пального становить 9,0 л/100 км, а рівень викидів CO2 дорівнює 199 г/км у разі поєднання з 6-ступеневою МКП*. Функція короткочасного збільшення тиску наддуву турбонагнітача, що активується під час різкого прискорення і забезпечує додатковий імпульс енергії при кожному підвищенні передачі, покращує чутливість і сприяє забезпеченню більш яскравих вражень від керування.

Технологія синхронізації обертів задля підвищеної плавності перемикання
Водії нового Ford Mustang з 5,0-літровим двигуном V8 зможуть оцінити переваги нової технології контролю обертів, яка використовує електронну систему керування двигуном і надає дросельній заслінці легкий «поштовх» під час перемикання на нижчу передачу, таким чином підлаштовуючи швидкість обертання двигуна до швидкості обраної передачі для більш плавного та рівного перемикання.

5,0-літровий двигун Ford V8 потужністю 450 к.с. зазнав подальшого удосконалення і відтепер забезпечує ще більшу потужність і вищу частоту обертів. Це стало можливим завдяки використанню нової системи безпосереднього впорскування двокомпонентного пального під високим тиском і розподіленого впорскування під низьким тиском, яка забезпечує витрату пального на рівні 12,1 л/100 км при значенні викидів CO2 у 270 г/км на моделях з 10-ступеневою автоматичною коробкою передач Ford*.

Сенсаційне звучання і стиль
Нова аудіосистема преміум-класу B&O PLAY, спеціально адаптована до особливостей салону нового Mustang, забезпечує багате звучання на всіх посадкових місцях.

Система оснащена сабвуфером із подвійною звуковою котушкою для глибоких, чистих басів, а також високопродуктивними трисмуговими динаміками передніх дверей для рівномірного розподілу звуку всім салоном. Пасажири можуть повною мірою насолоджуватися потоковим відтворенням музики через мультимедійну систему SYNC 3 нового Mustang, яка підтримує технології Apple CarPlay та Android Auto™.

Віднині покупцям нового Mustang доступні додаткові можливості для персоналізації свого авто, недоступні раніше, та вражаючі нові кольори, до переліку яких входять ефектний Velocity Blue і динамічний Need for Green. До того ж, дещо раніше цьогоріч на честь 50-ї річниці легендарного кінофільму від Warner Bros. компанія Ford представила нову версію Ford Mustang Bullitt для європейського ринку, що доступна виключно в кольорі Shadow Black або класичному Dark Highland Green і приводиться в рух оновленим 5,0-літровим двигуном V8**.

До переліку досконалих технологій допомоги водієві нового Ford Mustang входять регульована підвіска MagneRide®, система виявлення перехожих (Pedestrian Detection) із передаварійним механізмом гальмування (Pre-Collision Assist) та система утримання в межах смуги руху Lane Keeping Aid.

Сообщение Компанія Ford оголосила про додаткові оновлення для Ford Mustang появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські розробники створили бойовий колісний дрон CRAB (ВІДЕО)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua